Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 1
19 april 2007
Brevinkast med villkor

Min dörr börjar bli full. De som har varit på besök hos mig vet att jag för en bitter och envis kamp mot dem som vill förpesta min hallmatta med reklampropaganda.
De senaste veckorna har det legat en telefonkatalog utanför dörren. Jag såg när utdelaren kom, och ställde mig innanför dörren för att kunna säga stopp om han skulle lägga nåt i min brevlåda. Det gjorde han inte, så jag var nöjd, tills jag senare skulle gå ut, och upptäckte att han lagt en katalog på golvet utanför dörren. Retligt!
Jag ringde katalogbolaget för att uttrycka min ilska över deras fula metoder - vem ska bära deras tunga kataloger till soporna stup i kvarten? Hur mycket har produktionen av deras onödiga pappersbunt tärt på vår miljö och vårt klimat?
Naturligtvis ville ingen prata med mig där, så jag mailade istället, men har inte fått nåt svar.
Idag lade brevbäraren från Posten ett exemplar av allas vår favoritlektyr, Linkoping, 3:an Kuriren (sic!).
Där kan man bland annat få läsa om golfmodet, nån som har fått en tårta, och att huggormarna har vaknat. Förutom de 98 procenten reklam förstås. Men postmannen sa när jag klagade från balkongen "Det där är inte reklam - det är gruppförsändelse till hushåll".
Jojo, och genom att inte kalla krigsfångar för just krigsfångar - utan "Illegala kombattanter" kan USA gå runt Genèvekonventionen.
Nu finns det iallafall två nya lappar på dörren;
"Inga telefonkataloger, ej heller på golvet, tack!" samt "Inga gruppförsändelser till hushåll tack!".
Kampen går vidare.

Dörrn

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
0 kommentarer

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky