Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 1
19 april 2007
Sitter och

försöker bygga lite objektorienterad php. Satte ihop en ny server förra veckan, och då blir man alltid lite extra inspirerad att göra massa nytt. Jobbar på min Ultimate Extreme Pedagogic Dynamic Ultra Super sajtlösning. Går lite sådär - mest för att man alltid är så trött när man väl sätter sig.
Pga en fyratimmarslogikfördjupningsföreläsning i eftermiddags var jag tvungen att hälla i mig massa obligatoriskt kaffe, och det är svårt att få det att räcka ända till kvällen utan att bli helt väck i huvet. Just nu är jag helt väck i huvet. Och hungrig såklart. Det tillståndet är optimalt om man vill sitta av lite kvällstid och upptäcka att klockan är fyra timmar mer än vad den var när man kollade på den för fem minuter sen, och man inte har kodat mer än två rader kod, men uppdaterat DN:s förstasida fem tusen gånger.
Det är nästan så man skulle vilja plocka ut hjärnan, lägga den i en burk och låta den sova, så man kan stoppa tillbaka den mer utvilad efter fem timmars webcomicläsande, och sätta fart med det man borde göra.

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
0 kommentarer

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky