Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 2
24 april 2008
My part of town

Det är tydligen inte så lugnt i Ryd som det verkar. Den nuvarande generationen rydskids verkar bråka lite mer än sina föregångare (Man tänker oftast på rydskidsen som konstanta, inte på att de faktiskt växer och byts ut. Dom som härjade när jag flyttade hit borde ju typ va vuxna nu).

Corren har rapporterat i några veckor nu om de ökande oroligheterna och vandaliseringen som sker runt Ryds centrum. Men jag har inte märkt nåt. Det har inte drabbat mig.

De senaste veckorna har jag reagerat på att det åker omkring massa poliser lite överallt i Ryd. Poliser som smyger runt på cykelbanorna, poliser som omringat fritidsgården, och poliser som pratar med ungdomsgäng. Men jag har inte märkt några oroligheter. Det har inte drabbat mig.

Men nu får jag som svar från värden när jag klagar på varför det ligger stora skräpiga grushögar på cykelbanorna, som inte sopats upp på två veckor, och har lett till diverse cykelpunkteringar, att det beror på att sopmaskinsföraren blev attackerad av rydskidsen.

Det har alltså drabbat mig.

Nu jävlar!

sopmaskin
Till slut kom sopmaskinen. Jag kastade bara två ägg på den

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
2 kommentarer
Jonas, 24 april 2008: När jag var och handlade igår sköt Rydskidsen raketer i centrum, de siktade väl inte direkt på någon men en raket rakt över 'torget' i RydsC känns inte riktigt ok. Dags att starta krig mot kidsen. Vi är många studenter...
Jonatan, 25 april 2008: Det gäller att slå till där det gör ont: "Jag ska hacka din cykel och blogga om din mamma!"

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky