Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 3
18 juni 2008
Allt har väl redan sagts

om den nya FRA-lagen. Trots att ett dåligt regeringsförslag för en gångs skull får uppmärksamhet utanför den mest insatta kretsen leder folkstormen bara till ett "nja", precis som i kärnkraftsomröstningen 1980. Massorna lugnas tillfälligt, och förslaget kan röstas igenom någon annan gång istället. Frågan är ganska lik den om EU:s nya grundlag, som medborgarna helst inte heller ska få lägga sig i.

Att ett gäng nyliberaler vänt sig mot förslaget har fått stor uppmärksamhet, och det kanske med rätta, eftersom det är ett undantag mot det vanliga offra-allt-i-kriget-mot-terrorismen-tänket. Att vänstern såklart har varit emot hela tiden är väl inte så förvånande.

Badlands Hyena slår som alltid huvudet på pudeln:

"Återremissen lugnar också bloggarna, som nu på onsdag kommer att återgå till att diskutera det de kan bäst: mode och sex. För övrigt spelade bloggarna ingen roll i det hela, det har Fredrik Reinfeldt själv sagt. Det skulle förstås vara ytterst pinsamt för landets statsminister att medge att medborgarna har någon roll i den demokratiska processen."

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
sovtroll, 18 juni 2008: Det spretar Viktor! ;) Fast poängen är ju bra. :)

Namn: Spam? ja/nej

rocky