Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 1
7 juni 2007
Great balls on fire

Det är en helvetesliknande värme som fyller lägenheten så fort Linköpings standardregn har flytt till Lambohov på semester, och motvinden står och stampar borta i Vallarondellen, redo att kasta sig över en om man skulle få för sig att laga cykeln och ge sig ut på en tur.
Redan har vattentemperaturen på det kalla vattnet i kranen börjat överstiga den på varmvattnet, och det är dags att återigen beklaga att man inte har fler isbitsfack. Öppnar man fönstren så fylls lägenheten av getingar, som visserligen dör rätt snabbt i värmen, men är jobbiga att trampa på. Svårt att avgöra om elementen är påslagna, eller om de bara är uppvärmda av de självantända möblerna.

Det värsta med den här hettan är dock att man blir så jävla svettig i röven av att sitta vid datorn. Har hört att taxichaufförer som sitter mycket i varma bilar ofta drabbas av tillfällig sterilitet pga överhettning i pungen, dvs samma som sägs kunna drabba en om man bastar ofta. Lär ju va likadant för programmerare på sommaren! Särskilt oss i skinnfåtöljer.
Det borde finnas usb-drivna pungkylare. Och kanske cigaretttändaruttagsdrivna för chaffisarna.
Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
1 kommentarer
bluerain, 7 juni 2007: ... särskilt de manliga programmerarna i skinnfotöljer och med laptops i knät under sommarhalvåret, skulle jag vilja säga är i riskzonen. Har hört att det ska räcka med att ha laptopen i knät för att de små krabaterna temporärt ska simma sämre!

USB-driven pungkylare lät inte som en så tokig idé, med tanke på att allt annat verkar finnas USB-drivet idag... När vi ändå är i farten och ska skydda våra heliga organ kan vi väl lika gärna sy upp lite skärmade underkläder för oss med mobilen i fickan. Tror dock att jag har hört någonstans att sådana redan finns... Du får kolla upp det där med pungkylare, det kanske också finns!

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky