Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 5
29 mars 2009
En tillfällig lösning på skatproblemet

mötte snabbt en oväntad motgång.

Fågelmatartanten mittemot har återupptagit sin verksamhet. På gräsmattan på innergården sprider hon med jämna mellanrum ut brödskivor, antagligen i syfte att mata fåglarna.

skattanten

Problemet är bara att de enda fåglar som attraheras av sådant i ett område som detta är kajor, kråkor, skator och måsar. Inget som jag vill ha på min innergård. Vill hon mata fåglar kan hon väl gå 100 meter bort till skogen?

Jag har tidigare gått ut på balkongen och skrämt bort måsarna när hon har stått och matat dom, varvid hon stirrat surt på mig. Men oftast tittar hon inte ens på fåglarna, utan går ut, strör mackor, går in och drar ner persiennerna.

skattanten

Idag gick jag och samlade upp hennes mackor, la dom i en påse och hängde på hennes dörr. För att hon förhoppningsvis skulle fatta vinken. Dock ej. Nu hade hon tagit in påsen och strött ut mackorna på nytt.

Det är inte så här man ska lösa grannkonflikter, tänkte jag. Man ska ha en konstruktiv dialog med sina grannar, och diskutera och komma fram till lösningar tillsammans. Så jag gick och ringde på, eftersom jag visste att hon var hemma - kanske hade jag till och med med missuppfattat problemet, kanske var mackorna förgiftade för att hon också var trött på fåglarna?

Men hon öppnade inte, så jag plockade in hennes mackor igen och slängde dom. På hennes altan upptäckte jag tre påsar fulla med formfranska. Det här kan nog pågå ett tag...

skattanten

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
7 kommentarer
Adam, 29 mars 2009: :-DDDDDD

Var inte elak mot snel tant.

Peter, 29 mars 2009: Men gnäll hos värden. Förmodligen har de redan förbjudit sånt här svinigt beteende redan.
Hannes, 30 mars 2009: Du får skaffa en till skrämmasakermedanordning som riktar sig mot tanter. Mörk man med turban och AK47 kanske kan göra susen...
KJ, 30 mars 2009: Prova att hota med våld.
Gustav, 30 mars 2009: Muta med pålägg
Figge, 30 mars 2009: arga lappar är populärt hos de gamla tanterna nuförtiden
Susen, 5 april 2009: Hahahahaha

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky