Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 6
16 april 2009
Politik

är väldigt intressant. Denna bloggen hävdar att den driver någon slags revolutionär agenda, men ändå verkar de politiska inläggen lysa med sin frånvaro. Hur kommer det sig?

röd stjärna

Vi bakom den här bloggen har egentligen massor att säga inom politiken. Ja, egentligen är ju allt politik. Men, vad är då problemet?

Jo, det är tre huvudskäl. För det första är vi inte helt nöjda med formatet på den här bloggen. Därför jobbar vi med en ny, som dock dröjer.

Sen är det kvaliteten. Ska man säga något så viktigt som något som handlar om politik, då krävs det att kvaliteten är hög. Det finns så många dåliga bloggar om politik. Även om de flesta står för motsatta åsikter som våra, så vill vi gärna väga upp det med redigt seriösa inlägg. Vilket tar tid, och ork.

Sen är det, också kopplat till just de politiska åsikterna som denna bloggens upphovsmän innehar, så, att om man uttrycker sådana åsikter på en blogg idag, så får man lätt en drös av idiotiska kommentarer som hävdar att man har fel. Vilka man inte har tid eller lust att bemöta. Vilket i så fall skulle kräva antingen censur av kommentarerna, vilket inte är önskvärt, eller att massa dumma kommentarer får stå obemötta.

Ett alternativ är att bara länka till bra saker som andra skriver, vilket görs då och då, men är tråkigt eftersom det inte tillför så mycket.

Så, vi bidar vår tid, och bygger långsamt upp resurser för att genomföra vår revolution. Istället för att skicka många små battlemasters in i fiendens läger, researchar vi, och bygger upp en armada av Overlords. För att använda C&C Generals-termer.

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
5 kommentarer
vitkor, 16 april 2009: Till morsan: http://www.alliansfrittsverige.nu/2009/04/april-
Adam, 16 april 2009: Man får gärna blogga, så länge man inte HAR RÖDA STRUMPOR
vitkor, 16 april 2009: Se ovanstående kommentar av Adam för exempel på såna inlägg jag pratade om.
Hannes, 18 april 2009: Ptja, det är ju väldigt praktiskt att säga att ens egen åsikt är rätt och de som mosätter sig den är idioter eller åtminstone har fel...
vitkor, 22 april 2009: Hannes: Javisst, men bara ibland är det sant. I detta fallet exempelvis.

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky