Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 9
26 september 2009
Hej Sighsten Dahl!

Jag har fått Er tidning "Perfect Match".

Jag har tackat nej till adresserad direktreklam, vilket betyder att
jag inte vill ha Er eller andras propaganda i min brevlåda, så jag
tycker Ni kan respektera det och trycka upp Er tidning i röven.

MvhUppdatering:

Svar:
"Hej Victor (sic!)

Jag ber om ursäkt om vi har skickat dig något du inte vill ha. Vi får våra adresser från universitetet/högskolan du studerar på och de adresser vi får därifrån ska vara godkända av studenterna. För att i fortsättningen inte få vår eller andras tidning/information skulle jag rekommendera dig att kontakta din skola (Ladok registret) för avregistrering.

Med vänliga hälsningar
Sighsten Dahl

Academic Search International AB"

Intressant, men även om de fått adresserna från skolan så borde de väl kolla Nix adresserat? Det här är väl ungefär som att skylla på att dom fick min adress från telefonkatalogen?

Vet inte om jag automatiskt godkänt att mina adressuppgifter sålts i samband med att jag gått med i kåren. Borde kollas upp.

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
4 kommentarer
vitkor, 26 september 2009: Misslyckad webbteknik: jfr http://www.perfectmatch.se/ med http://perfectmatch.se/

Adam, 26 september 2009: Roligt var att man får fet popup ang praktikplats. De verkar lite desperata. Jag såg heller inte hur man stängde rutan direkt.
Figge, 28 september 2009: Avregistrera sig från LADOK låter skrämmande tycker jag. Men vad är väl fem års studieresultat? http://sv.wikipedia.org/wiki/LADOK
Steve, 10 december 2009: Det är otroligt irriterande att få de där tidningarna. Varje gång jag öppnat en så möts man av välkammade karriärmänniskor i dyra kostymer som ser ut som odöda och som bara talar om ekonomi och status.

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky