Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 1
3 augusti 2007
Tillbaka i ryd...

och fortsatt linalgplugg står på schemat, men olydige vitkor har svårt att hålla sig till det.

Idag har jag varit duktig i min roll som intendet för C-sektionen, och städat kontoret Cirkus. Nu kan CQ börja slänga in sin skit där.

Imorn ska Mister Sommar firas, enligt planeringen - men det är dåligt uppstyrt. Hoppas det kan bli lite party ändå. Imorn blir det till att köpa pool och leta plats för densamma... mistersommar.glömd.se

Och snart är det nolle-p, och då ska man bära overall igen! Overall används förvånansvärt sällan jämfört med typ definitionen av den. Den bärs nästan bara i nolle-p och på kravaller, och är därför mer som ett högtidsplagg än ett vardagsplagg (precis som capsning inte alls är studenters vardagssyssla, som man får höra i början). Och de senaste två åren har jag ju burit mina festeristbrallor, så overallen är väldigt oanvänd. Har en byrålåda med märken som måste sys på innan man kan använda den utan att skämmas.

pil

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
2 kommentarer
sovtroll, 5 augusti 2007: Varför använder du itne festeristbrallor istället för overall?
vitkor, 5 augusti 2007: För nu ska jag ju va vanlig fadder. Förra året kunde jag motivera det med att festeristbyxorna passade bäst till fracken, och jag fick bära fracken för att jag var cq det året. Men nu är jag ju varken eller.

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky