Blogg

Uppdateras ibland när andan faller på.

Feed

En RSS-feed finns här.

Vänster 0 Borgerligt 1
10 september 2007
Medelålders

Jag är mitt emellan 15 och 30 år.
22½ år - mitt emellan moppe och ålderskris.

Stämmer ganska bra med hur jag känner mig.

Skriver mer här när det har lugnat ner sig lite... så jävla mycket nu!

Klassificera: Vänster Vänster Borgerligt Borgerligt
4 kommentarer
Sveriges sista cowboy, 11 september 2007: Sen när blev 30 = ålderskris?
bluerain, 11 september 2007: 30 har väl alltid varit lika med ålderskris? Speciellt för folk som inte har stadgat sig ännu. Inte så att man måste gå och köpa sig en HD eller en Posche eller börja klättra i berg eller så för att visa att man fortfarande är ung. Men är det verkligen OK att festa när man är över 30? Jag kommer aldrig vara lika snygg igen! Det är dags att skaffa sig ungar innan det är försent! Så tror jag att en 30-årskris kan se ut. Men sen så är jag ju bara 24 och har inte hamnat där själv ännu... Men nåt måste ligga bakom bl.a. boken "Konsten att fylla 30", som jag läste i våras :)
vitkor, 11 september 2007: Ssc: Klart man får ålderskris vid 30! Tänker jag ha iaf. Känner att det är på väg dessutom.

Och kolla bara på [http://www.imdb.com/title/tt0434139/|The Last Kiss]!

Sveriges sista cowboy, 11 september 2007: Ok, det där med ungar kan jag köpa. Men absolut inte det andra om det är okej att festa eller att man ser sämre ut. Varför ska man sura för att man är snyggare än någonsin? Och det är väl klart man kan (läs: ska) fortsätta festa när man är 30. Finns väl fullt med krogar och andra uteställen som riktar sig till just den åldern där det brukar vara massvis med folk.
Jag håller inte med, vid 40-50 kanske man kan ha en kris, men inte vid 30. De tror jag blir den bästa tiden i hela livet, så det så!

Kommentera

Namn: Spam? ja/nej

rocky